Översätt

English English Swedish Swedish Thai Thai

Medlemskap i Svenskföreningen

Vid årsmötet 22 februari 2018 beslutades att medlemsavgiften sänks till 500 baht per säsong (november-oktober).

För att bli medlem kan du antingen betala medlemskapet vid ett av föreningens arrangemang, eller också betala in 500 baht till konto 036-8-05277-9 i Kasikorn Bank. Kontohavare är Mrs Karolina Ann-Christin Lanta.

Du måste också meddela föreningen via adressen info@sfhh.se att du betalat in medlemskap, samt förstås ange ditt namn. Detta följer inte alltid med banktransaktionerna.

Medlemsavgiften är 500 baht för hela säsongen. Att i stället delta vid enstaka möten kostar 200 baht i inträdesavgift. OM man deltar på de vanliga träffarna – medlemsmöten och luncher – utan medlemskap kostar det sammanlagt 1600 baht för en säsong. För de som deltar i bokklubben tillkommer 500-600 baht… Dessutom kostar utflykten till IKEA 100 baht extra för icke medlemmar.