Säsongens sista herrlunch hölls på Laksasubha restaurang och hade lockat 20 deltagare.
Henrik började med att redogöra för vilka rabatterade drycker som fanns att tillgå och priset på respektive dryck. Därefter brakade han loss med att berätta hela fem roliga historier. Säsongens grand finale.
Till förrätt fick vi en smaklig sallad med sichuanpeppar i. Varmrätten var någon av alternativen fisk,kyckling eller fläskkött. Till efterätt en söt bakelse med grädde och till sist kaffe. Maten var överlag god och vällagad. En extra knorr för den fina uppläggningen.
Serveringen av dryck var lite slarvig med missade beställningar och stundtals väldigt lång väntetid, å andra sidan var de mycket kvicka med att ta betalt.
Miljön var förstklassig, en utomhusveranda med en vacker utsikt över stranden och havet ackompanjerad av en svalkande bris. Ingen bullrig omgivning eller dålig akustik som kunde störa bordskonversationen.