Resa kan ordnas vid olika datum.

Programmet finns här – CMPackage.
Det är en jättetrevlig resa med ett späckat program, intressant och givande.
Tidigare deltagare har varit mycket nöjda.

Du som är intresserad av en resa till Chiang Mai – Chiang Rai kan kontakta Khun Chat på resebyrån Chat-About Travel, 23/351 Moo Baan Panasap 1, Hua Hin Soi 94, Hua Hin, Prajuabkirikhan 77110.
Ligger mitt emot Moo Baan Norway Garden och 500 meter från Khun Oy Restaurant.

Villkor:
Minst fyra, max 24 deltagare.

Mer detaljerad information finns hos Khun Chat på resebyrån Chat-About Travel, 23/351 Moo Baan Panasap 1, Hua Hin Soi 94, Hua Hin, Prajuabkirikhan 77110.

Telephone Number : +66 81 922 0104 (Ms. Chat) or +66 86 311 9517 (Ms. Orn) or +66 81 919 9771 (Ms. Nat)
Fax : +66 32 515923
Email : chattyhuahin@gmail.com or chatabouttravel@hotmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/Chatabouttravel/notes
Office Hours : Monday – Saturday from 08.30 – 17.30 hrs.

Utvärdering av den första resan

Föreningen tycker det är viktigt att förmedla erfarenheter från medlemmar till andra som är i samma situation. ”Recensioner” av resor ligger i linje med detta.
Därför publiceras vi de synpunkter som kommit in om resan till Chiang Mai – Chiang Rai och Gyllene triangeln 17-20 november 2009.

Deltagarna tyckte:

– Välplanerad och väl genomförd resa – kommer att använda mig av denna resebyrå igen tillsammans med mina vänner.
– Omväxlande och intressant innehåll – det fanns något som passade alla.
– Späckat program och långa och intensiva dagar – men det gav mycket.
– Trevliga lunchrestauranger (särskilt den med tigrarna), god mat och bra att det var buffé.
– Första dagens hantverksbesök/shopping kunde möjligen ha kortats av. Vi hade startat dagen tidigt och var lite trötta.

– Trevligt med en lokal guide – som pratade bra engelska och var mycket kunnig.
– En karta borde finnas tillgänglig i bilen, för att kunna följa resvägen och lokalisera de platser vi besökte.
– Skulle gärna ha gjort ett besök på opiummuséet också, om möjligt.

Khun Chat svarade:
– Hon blev väldigt glad att vi var så nöjda. Samarbetar sedan många år med en resebyrå i Chiang Mai och det brukar fungera bra.
– Hantverksbesöken är inlagda för att de är så speciella för den delen av Thailand och turister brukar vilja se dem. Det är fullt möjligt att korta av dem och t ex ta bort sidentillverkningen (som finns i Hua Hin också) och ädelstenarna – utan att det påverkar priset.
– Karta ska finnas tillgänglig i bilen – miss av guiden. Kommer att åtgärdas.
– Opiummuséet brukar ingå men var tydligen stängt.
– Vill man göra andra ändringar i programmet går det att diskutera det med Khun Chat.