Sista mötet för säsongen
Svenskföreningen hade sitt sista månadsmöte för säsongen den 27/3 2014. Vår tidigare möteslokal på Hilton Hotel är under renovering, så mötet hölls på Amari Hotel. Hotellets manager Christoph och dess chefskock ställde upp med den för dem så exotiska tillagningen av ärtsoppa – inte alldeles lätt – och till det pannkakor. Det fanns också möjlighet, för dem som så önskade, att få sandwich.

Dr. Sithichai Veerananchai

Barbro Rehnberg hälsade samtliga välkomna och presenterade Christoph samt representanter från Bangkok Hospital Hua Hin. Dr. Veerananchai föreläste om farliga ormar, skorpioner, insekter, maneter, sårbehandling och mycket annat som är av vikt att känna till för att skydda sig. (Redan dagen efter hade en man blivit bränd av en manet och blev behandlad med den typ av växtblad som Dr. Veerananchai talat om, med mycket god verkan).

Många uttryckte sin belåtenhet med både hotellet, arrangemanget och maten.
Nästa möte med Svenskföreningen hålls i oktober 2014.

Per Damsberg