Medlemsmötet 14 december 2017

En skön blandning

Vid medlemsmötet den 14 december presenterade kyrkoherde Lars Ryderstad Svenska kyrkans verksamhet i Thailand. Lars berättade också om den begravningsbyrå som Svenska ambassaden har avtal med, Asia One.
Du kan läsa mer om kyrkans verksamhet på deras webbplats. Lars Ryderstad når du via epost bangkok@svenskakyrkan.se

Vidare berättade Annika Jonasson om det välgörenhetsprojekt hon driver i Bangkok, Hang on Hangers. Du kan se mer om detta projekt på deras webbplats.

Per Damsberg informerade om The Moppers Hua Hin, motorcykelgänget som ordnar regelbundna utflykter för alla som vill vara med. Rickard Larsson är sammankallande. E-post: moppershuahin@gmail.com. Det finns också en filmad sida från tidigare utflykter, på  You Tube: The Moppers Hua Hin. Medhjälpare i gänget är: Roland Sjöstrand. rolandragn@live.se.