Rekordmånga deltagare vid medlemsmötet 31/10!

Gert, George och Brigitte informerar vid mötet.

Höstens första möte, den sista oktober, besöktes av närmare 260 deltagare, en fantastisk siffra! Tidningen Hua Hin Today besökte mötet, vilket vi sett fram emot länge och varit ett av målen för vår verksamhet 2013. Tidningen berättade om sin inriktning och verksamhet och svarade på våra frågor om vad som händer i Hua Hin. Även webbplatsen ThaiVisa besökte mötet.

Barbro Rehnberg presenterade förslag på resor till Burma, Saigon och Kuala Lumpur/Lankawi. Dessutom informerades det om senaste nytt om immigrationen vid mötet.

De kommande aktiviteterna lyftes fram: Medlemsmötet i november på Dusit Thani med Khun Victor, vår honorärkonsul, samt Pär Kågeby från Ambassaden i Bangkok. Då får vi också veta mer om Luciafirandet på Dusit Thani den 13 december. Hua Hin Today har lagt ut information om Luciafirandet på sin Facebooksida.

Bussresan till Ikea kommer att genomföras den 4/12, dagen före kungens födelsedag.

Svenskföreningen i Hua Hin