Medlemsmötet 31/1 2013

230 personer bevistade medlemsmötet på Grand Hotel i Hua Hin.
Detta var besöksrekord alla kategorier.
Det blev på många sätt en mycket lyckad premiär – trots ett sent återbud från Immigrationen i Hua Hin.

Grand Hotel gjorde en bra insats.
All servering fungerade utmärkt.
Möteslokalerna var trevliga och ljudanläggningen fungerade klanderfritt.
Alla kunde både se och höra.

Åhörarna fick en tillbakablick på vårt samarbete med immigrationen.
Ett samarbete som började för flera år sedan i och med vår medverkan till att stoppa en eventuell flytt av immigrationsverksamheten till Prachuap Khirikhan.

Gert Andersson konstaterade att stora förbättringar är genomförda när det gäller servicen.
Alla får numera hjälp med att fylla i olika blanketter.

Under kvällen redovisade Margareta Olsson vilka regler som gäller när det handlar om viseringar. Huvudbudskapet var: sök ditt ettårsvisum på plats i Hua Hin.
Krångla inte till det med ansökningar via ambassaden i Stockholm eller konsulatet i Göteborg.

Senare på kvällen informerade dietisten, Khun Nuchhthida från Bangkok Hospital, om den både nyttiga och onyttiga thailändska kosten.
Ett mycket uppskattat inslag som gav alla något att fundera över.
Föreningens Barbro Rehnberg avslutade ämnet med att förevisa ett antal thailändska frukter och grönsaker.