IKEA Bangna

Tisdagen 26 november

Plats och tider

Dags för årets resa till IKEA och närliggande MegaBagna Shopping mall. Som alltid så finns det intresse för IKEA:s utbud av mat och pynt inför julen. MegaBagna har också många bra butiker som inte finns i Hua Hin.

Samling vi klocktornet i Hua Hin.
Bussen lämnar Hua Hin kl 8.00. Obs var i god tid då vi lämnar Hua  Hin exakt kl 8.00.

Återresan från IKEA kl 16.00. Tillbaka i Hua Hin ca 20.00

Värdar på resan är Anna-Lena och Ingemar

Pris och betalning

Pris: 800 bath/person

I priset ingår buss t o r Hua Hin – IKEA Bagna, liten smörgås, frukt, kaffedryck och vatten.

Betalning av resan och betalning av medlemskap görs på dam- eller herrlunchen i november respektive på medlemsmöte 21 november.

Vi har 44 platser till vårt förfogande. Max två fyllda IKEA-påsar per person får medtas.

Hitta till Clock tower

Anmälan och avbokning kan göras fram till och med den 20 november 18.00. Därefter är anmälningen bindande.

Anmälan till annalena@sfhh.se. Bekräftelse inom ett dygn.