Säsongens sista damlunch avhölls på Mondo Vino den 12 mars

29 glada damer hade mött upp och lät sig väl smaka av en delikat fiskrätt och ett mycket gott vitt vin.

Vinet fanns att köpa till specialpris och lottades även ut till tre lyckliga vinnare, som fick var sin flaska.

Lunchen inleddes av Gert Andersson som, i egenskap av ledamot i valberedningen, informerade om behovet av fler observatörer – framtida ledamöter – i Svenskföreningens nya styrelse. Speciellt fler damer behövs.

Intresserade kan vända sig till Margareta  på margareta@svenskforeningenhuahin.se

140312.2l

Under lunchen kom också flera tips och önskemål från deltagarna om utveckling av damluncherna:

• Presentation av deltagarna för de som är nya (modell Svea).
  • Aktiviteter för damerna, såsom Canasta-grupp.
  • Golfspel för de som känner för det, anspråkslöst och utan krav på tävling.
  • Läsecirkel.
  • Samordning av småresor, t ex shopping i Bangkok.
  • Byte av restaurang – Mondo Vino är ett utmärkt alternativ, men kan bara ta ett begränsat antal deltagare. 500 baht för en lunch med god mat och flera glas vin är mycket prisvärt. Hilton tar 300 baht per glas.
Nästa säsong börjar i oktober. Datum meddelas senare.