Succén för damluncherna fortsätter!      Damlunch120119

Till damlunchen den 19 januari infann sig 68 förväntansfulla damer, som såg fram emot en ny vinprovning och därefter information om läsplattor.

Vinprovningen höll Brasseriets ägare Thierry själv i. Vi fick smaka två mycket goda röda och två lika goda vita viner. Vinerna kunde sedan inhandlas till ett reducerat pris – 20% rabatt på en kartong med 6 flaskor. De som besöker damluncherna får också ett kort som berättigar till 10% rabatt vid besök i restaurangen. Gäller även för make eller gäst. 

Birgitta Nybom från Akademibokhandeln i Sverige informerade om olika typer om läsplattor. Intresset bland damerna var stort och några hade redan egna plattor. E-böcker kan köpas via nätet, svenska eböcker t ex via Exlibris och kostar ungefär lika mycket som en vanlig bok eller pocketbok i bokhandeln. 

Det är också möjligt att låna e-böcker från biblioteken i Sverige – och det går förstås bra även när man befinner sig Thailand. 

E-böcker är en fantastisk möjlighet att få tillgång till böcker enkelt och bekvämt utan att fylla resväskorna varje gång man åker till Thailand.