Tidigare/kategori

Tidigare/datum

Medlemskap i Svenskföreningen

För att bli medlem kan du antingen betala medlemskapet vid ett av föreningens arrangemang, eller också betala in på föreningens bankkonto enligt nedan.

Medlemsavgiften är 500 baht för hela säsongen. Att i stället delta vid enstaka möten kostar 200 baht i inträdesavgift. Om man deltar på de vanliga träffarna – medlemsmöten och luncher – utan medlemskap kostar det sammanlagt 1600 baht för en säsong. För de som deltar i bokklubben tillkommer 500-600 baht. Dessutom kostar utflykten till IKEA och andra arrangeman g100 baht extra för icke medlem.

Läs mer om föreningens utbud under fliken Aktiviteter

Bankkonto

Svenskföreningens bankkonto:

Konto 036-8-05277-9 i Kasikorn Bank. Kontohavare är Mrs Karolina Ann-Christin Lanta.

Du måste också meddela föreningen via adressen info@sfhh.se att du betalat in medlemskap, samt förstås ange ditt namn. Detta följer inte alltid med banktransaktionerna.