Ett besök i skybaren på Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin.

Tillsammans med våra grannar gjorde vi en kväll i februari ett besök i skybaren på Holiday Inn. Väl där stötte vi ihop med andra medlemmar i Svenskföreningen som också hade sökt sig dit.

Det började inte så bra. Hotellet hade slarvat bort vår bokning men det ordnade sig till sist. Då vi skulle beställa visade det sig att de inte kunde leva upp till innehållet i drinkmenyn. Intrimningsproblem får man förmoda, hotellet är ju relativt nyöppnat.

Men detta lilla irritationsmoment föll snabbt i glömska när vi väl satt där med våra drinkar och beundrade utsikten.

Utsikten var hänförande trots att det var lite disigt. Upplevelsen av att ta några steg på glasgolvsbalkongen och luta sig mot glasräcket var hisnande.

För er som inte redan har varit där. Skybaren var i vårt tycke väl värt ett besök.

/Anci